ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Τα Σερραϊκά Πλυντήρια Ταπήτων, στην Σκοτούσσα Σερρών, δραστηριοποιούνται στον τομέα των ταπητοκαθαριστηρίων με απόλυτο επαγγελματισμό και επιτυχία. Για την ακρίβεια, πρόκειται για τη μεγαλύτερη και πλέον σύγχρονη μονάδα πλυντηρίου χαλιών στο νομό Σερρών. Υπό την εποπτεία του κ. Χατζηανδρέου Στέφανου, τα Σερραϊκά Πλυντήρια Ταπήτων προσφέρουν άψογες υπηρεσίες καθαρισμού με γνώμονα πάντα το σεβασμό στον πελάτη και την πλήρη ικανοποίησή του.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΜΑΣ

+
Χαλιά που έχουν πλυθεί
Παπλώματα που έχουν πλυθεί
+
Χαλιά που έχουν επισκευαστεί
+
ΠΕΛΑΤΕΣ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Ίδρυση

Τα ΣΕΡΡΑΪΚΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με όλα τα μέλη να συμμετέχουν ενεργά.Τα  πλυντήρια μας  δημιουργήθηκαν από τον Χατζηανδρέου Στέφανο το 1990,με κύριο αντικείμενο τον καθαρισμό και φύλαξη των χαλιών.

Το Σήμερα

Τα ΣΕΡΡΑΪΚΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ στη Σκοτούσσα Σερρών δραστηριοποιούνται στον τομέα των ταπητοκαθαριστηρίων με απόλυτο επαγγελματισμό κ επιτυχία.Για την ακρίβεια,πρόκειται για τη μεγαλυτερη και πλέον σύγχρονη μονάδα πλυντηρίου χαλιών σε όλο το νομό Σερρών.Τα ΣΕΡΡΑΪΚΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ προσφέρουν  άψογες  υπηρεσίες καθαρισμού με  με γνώμονα πάντα τον σεβασμό στον πελάτη και την πλήρη ικανοποίηση του.Με την πολυετή εμπειρία μας και το εξειδικευμένο προσωπικό μας,μπορούμε να σας  εγγυηθούμε τον απόλυτο καθαρισμό των χαλιών σας,τη διατήρηση της ποιότητάς τους και την πραγματική αναζωογόνηση τους.Η επαγγελματική φροντίδα των χαλιών σας ,είναι εξασφαλισμένη,καθώς και η ασφαλής φύλαξη τους,ώστε να σας τα παραδώσουμε σαν καινούργια.Εργαζόμαστε με υπευθυνότητα και συνέπεια απο Δευτέρα έως και το Σάββατο,όλους τους μήνες του χρόνου,ενώ είναι δυνατή η άμεση παραλαβή και παράδοση των χαλιών σας.Κάθε χαλί ,που παραλαμβάνουμε,το φροντίζουμε ξεχωριστά σαν να ήταν δικό μας.Αφοσιωνόμαστε στην εργασία μας  με κύριο μέλημά μας την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών μας, που μας εμπιστεύονται επι σειρά ετών.

Εμπιστευτείτε και εσείς τα ΣΕΡΡΑΪΚΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ταπήτων,που είναι τα πλυντήρια των δικών σας  χαλιών,με μαγικά αποτελέσματα καθαριότητας.Και μη ξεχνάτε,ότι η απόλυτη καθαριότητα,εκτός από θέμα αισθητικής του χώρου,είναι κ ΥΓΕΙΑ.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να διευθετήσουμε την παραλαβή των δικών σας  χαλιών.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Εγγραφείτε το Newsletter μας!